CIG Pannónia Direkt portál

A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zártkörűen működő Részvénytársaság direkt portálja biztosítási termékek közvetlen értékesítését támogatja. Symfony keretrendszerben fejlesztett alkalmazás, amely komplex funkcionalitásaival frontend oldalon teljes körűen kiszolgálja a biztosító új és régi ügyfeleit egyaránt. Backend oldalon az ügyfelek, kalkulációk és kötések, teljes körű kiszolgálása. Nem az alkuszoknak szánt háttérrendszer, hanem közvetlenül a biztosítottak illetve szerződők részére tervezett felület.

A rendszer érintettjei

A funkcionalitás főbb jellemzői

Technológia

A direkt portált Symfony 2.2 keretrendszerben fejlesztettük. Az alkalmazás több tranzakciós rendszerrel, többek között közvetlenül a biztosító portfóliókezelő rendszerével webszervizeken keresztül kommunikál. Teljes egészében reszponzív, desktop, tablet és mobil platformokra egyaránt nyújt ergonómikus, áttekinthető, könnyen kezelhető, ugyanakkor egyedi megjelenésű felületeket.

Üzemeltetés

Az ügyfélportál a megrendelő pénzügyi szervezet kiszolgáló architekturájában működik, a Netpositive az üzemeltetési feladatokat látja el 7/24 órás SLA megállapodás keretében. Az üzemeltetési feladatok kiterjednek a következőkre: