Jegyértékesítő automaták

Base System Kártyavisszaváltó automata

A síállomásokon is gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy sorbanállással kell tölteni az időnket a jegypénztárnál, illetve azzal, hogy késő estig üzemeltetni kell a jegypénztárakat, amikor csak a pénzvisszatérítésünket szeretnénk elintézni a nap végeztével. Erre is megoldást nyújt ez az automata.

Ezek az emberek gyakran azok, akik csak a jegyüket váltanák vissza vagy a menetük hátralévő idejéről szeretnének információt kapni. Így nem kell a jegyet, bérletet vásárló tömeggel várakozni, csak az automatához eljutni.

Ismerve a síközpontok működésének realitásait és sajátosságait, létrehoztunk egy betét-visszatérítő gépet - egy olyan készüléket, amely funkcionalitásának köszönhetően lehetővé teszi a felvonó pénztárak terhelésének valódi csökkentését, felgyorsítja a szolgáltatást és növeli az ügyfelek elégedettségét. Ráadásul a gép lehetővé teszi a személyzet által üzemeltetett pénztárak üzemidejének csökkentését, és ezáltal a létesítmény működési költségeinek csökkentését. A gép visszatéríti a visszaküldött kártyák kaucióját, és ellenőrzi a pontok számát vagy a hátralévő vezetési időt is.

A gépet nehéz körülmények között dolgozták a lejtőkön. Fel van szerelve egy eszközzel, amely fogadja a visszaküldött kártyákat, egy bérletolvasóval, egy eszközzel, amely kiadja az esedékes összeget, és egy grafikus LCD kijelzővel. A gép rendelkezik olyan biztonsággal, amely nem teszi lehetővé a rendszerben nem aktív kártya visszafizetését.