Gates and machines

A Netpositive a lengyelországi Base System beléptető rendszereket gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora

A Base System a legfejlettebb ESOK elektronikus ügyfélszolgálati rendszer gyártója a lengyel piacon. Az általuk kínált rendszer átfogó szolgáltatásokat nyújt a sport- és szabadidős létesítmények számára, illetve a fesztiválok beléptetéséhez. Kínálatunkat rögzítő elemek egészítik ki - kiváló minőségű forgóajtók, olvasók, medence szekrények, szekrényvezérlők, válaszjelek stb.

A cég 2000 óta működik. Ez idő alatt rengetg tapasztalatot szereztek, azóta is fontos számukra, hogy az ügyfelek és a létesítménytulajdonosok elégedettek legyenek.

Kivitelezőinknek bevált megoldást kínálnak a létesítményük működésének sajátosságaihoz igazítva. A Netpositive pedig a beruházás minden szakaszában segítséget nyújt a megfelelő opciók kiválasztásában - a tervezéstől az eszközök telepítéséig. Rendszerünknek köszönhetően ügyfeleink könnyebben hozzáférhetnek kedvenc szórakoztató programjukhoz, és Ön felügyelheti a bejáratok számát és a létesítmény működését. Minden létesítményhez megfelelő megoldásokat igyekszenek felajánlani.